ΚΤΗΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


Επιλέξτε το κτήμα εκδηλώσεων του Ιππικού Ομίλου Ρίου για τη διοργάνωση events και κοινωνικών εκδηλώσεων ή/και κοσμικών δεξιώσεων καθώς και ποικίλων πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα μείνουν αξέχαστες. Συνδυάστε την άψογη εξυπηρέτηση που προσφέρει το πεπειραμένο προσωπικό μας με την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα του μπουφέ που εσείς επιλέγετε με τη δική μας βοήθεια.​

Στο ανακαινισμένο café-bar-restaurant Ippos Wine & Dine, λειτουργεί μπαρ και εστιατόριο, ενώ ο χώρος είναι εξαιρετικά λειτουργικός και προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε εποχής και κάθε εκδήλωσης. Το ειδυλλιακό φυσικό περιβάλλον που περιβάλλει το κτήμα μας, αποτελεί το ιδανικό «σκηνικό» για εκδηλώσεις κάθε είδους.


Μια κούκλα βιτρίνας ντυμένη με στολή ιππασίας και 2-3 μπάλες άχυρο να δεσπόζουν γύρω της, αποτελούν την εικαστική πινελιά του χώρου, την ώρα που οι καναπέδες κοντά στο τζάκι προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης. Η άψογη εξυπηρέτηση και η ονειρική κουζίνα καθιστούν τον Όμιλο ως την πρώτη επιλογή για κάθε είδους εκδηλώσεις.

​Αναγνωρίζοντας τη σημασία της επιτυχημένης διεξαγωγής μιας εκδήλωσης οποιουδήποτε είδους, το προσωπικό μας φροντίζει για την παραμικρή λεπτομέρεια, με στόχο την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας, πάντα με επαγγελματισμό αλλά και με χαμόγελο.

Εργαζόμαστε υπεύθυνα και συλλογικά, ανανεώνοντας συστηματικά την προσέγγισή μας απέναντι στη διοργάνωση των διαφόρων κοινωνικών εκδηλώσεων, ώστε να είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε σε κάθε περίσταση και απαίτηση.  

Φορώντας ένα casual polo μπλουζάκι (με το χαρακτηριστικό σήμα του Ιππικού Ομίλου), παντρεύουμε την επισημότητα με το sporty chic και καλούμαστε να εξυπηρετήσουμε με θέρμη μα και… ταχύτητα, τους καλεσμένους!

​Τα πιάτα μας και η παρουσίασή τους προσαρμόζονται τόσο στις επιλογές κάθε πελάτη όσο και στις ανάγκες κάθε εκδήλωσης. Τα σερβίτσια μας αποτελούν σχεδόν τμήμα της διακόσμησης, συμβάλλοντας στην υψηλή αισθητική του χώρου που αρμόζει σε κάθε σημαντική δεξίωση. Ο Όμιλος διαθέτει θαυμάσια σετ από Pavillon Christofle, ποτήρια Baccarat και μια σειρά πολλών ακόμη σερβίτσιων για συγκεντρώσεις που χαρακτηρίζονται από κομψότητα και καλαισθησία... 
     
Εκτός από την σπέσιαλ κουζίνα μας, ο Όμιλος συνεργάζεται κατά καιρούς με εταιρείες Catering εφόσον ζητηθεί από τους πελάτες ή αν το event το απαιτεί. Επίσης, φιλοξενούμε djs ή ορχήστρες, για πάρτι ή οργανωμένα μουσικά events, πιάνοντας πάντα τον παλμό της διασκέδασης, κοινωνικής ή «οικογενειακής»… 

Ένας ενημερωμένος κατάλογος από υπέροχα γαλλικά κρασιά, συμπληρώνει τον κύκλο των γεύσεων, ενώ το κομψό μπαρ εντός της αίθουσας είναι πάντα διαθέσιμο για αυτούς που θέλουν να «πειραματιστούν» με ιδιαίτερα cocktails! 

PHOTO GALLERY