ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ


 Η βάπτιση του παιδιού σας είναι μια αιτία εορτασμού και μια ξεχωριστή στιγμή που σίγουρα θα θέλετε να τη μοιραστείτε με την οικογένεια, τους φίλους σας, και τους ανθρώπους που σας αγαπάνε. Ο φιλόξενος χώρος του Ιππικού Όμιλου Ρίου είναι δίπλα σας, για να δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις σε εσάς και τους καλεσμένους σας, και για να φροντίσει πως μια τέτοια μέρα όλα θα κυλήσουν υπέροχα.

Σε ένα υπέροχο και καταπράσινο κτήμα 12 στρεμμάτων έχοντας για θέα τον Πατραϊκό, σας περιμένουμε για να διοργανώσουμε μια μοναδική δεξίωση βάφτισης .

Υπηρετώντας πιστά τις ανάγκες των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται, το υπεύθυνο και πολύπειρο προσωπικό μας, προσφέρει ένα πλούσιο και άκρως προσεγμένο μενού, παρέχοντας ένα ευρύτατο φάσμα επιλογών τόσο σε φαγητό όσο και σε κρασιά. Η άψογη εξυπηρέτηση, η λειτουργικότητα των χώρων, αλλά και η δυνατότητα εναλλαγής των μενού/buffet βάση των προτιμήσεών σας, διασφαλίζουν την επιτυχία αυτής της ξεχωριστής εκδήλωσης.

H εσωτερική αίθουσα Ippos Wine & Dine, περικλείεται από μεγάλες εύχρηστες τζαμαρίες, που δίνουν τη δυνατότητα αναδιαμόρφωσης του χώρου, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εποχής έχοντας χωρητικότητα έως 300 άτομα, ενώ ο αίθριος χώρος του Ομίλου, είναι ιδανικός για τη διεξαγωγή ανοιχτών εκδηλώσεων, διαθέτοντας μία μεγάλη έκταση από γκαζόν, όπως και πλακόστρωτη αυλή με τραπέζια και ξύλινη πέργκολα(κοντά στην είσοδο του Ομίλου), που ενδείκνυται για ευχάριστα διαλλείματα καφέ ή ποτού και μπορεί να φιλοξενήσει έως 500 καλεσμένους.

Εμπιστευθείτε μας για να οργανώσουμε αυτήν την σημαντική ημέρα για την οικογένειά σας, όπως ακριβώς την ονειρεύεστε.

 

Δείτε φωτογραφίες από το χώρο μας και κλείστε ένα ραντεβού για περαιτέρω πληροφόρηση.

 

 

PHOTO GALLERY