ΓΑΜΗΛΙΕΣ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ


​ Ο Ιππικός Όμιλος Ρίου δεσμεύεται να σας προσφέρει τη γαμήλια δεξίωση που πάντα ονειρευόσασταν. Απέναντι από το εκκλησάκι της Αγ. Παρασκευής σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία,

οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι του Ομίλου είναι έτοιμοι να υποδεχθούν εσάς και τους καλεσμένους σας σε μια καταπράσινη έκταση 12 στρεμμάτων η οποία βρίσκεται σε απόσταση μόλις 10 λεπτών από το κέντρο της πόλης.

Αντιλαμβανόμαστε πως η μέρα του γάμου είναι μια ξεχωριστή στιγμή στη ζωή κάθε ανθρώπου, και για αυτό φροντίζουμε να απασχολούμε έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό που θα είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σας για να είστε σίγουροι πως όλα θα διεξαχθούν όπως ακριβώς τα έχετε φανταστεί.

Το προσεγμένο μενού, οι μοναδικές γευστικές προτάσεις από επαγγελματίες σεφ, τα αγνά υλικά αλλά και η τεράστια ποικιλία κρασιών διαφορετικής χρονολογίας και προέλευσης θα δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι του Ομίλου είναι ικανοί να φιλοξενήσουν μεγάλο αριθμό ατόμων και να υποστηρίξουν κάθε περίσταση. Η αίθουσα εκδηλώσεων Wine & Dine δύναται να φιλοξενήσει έως και 300 άτομα, ενώ το αίθριο μπορεί να καλύψει αριθμό, άνω των 500.

Εμπιστευθείτε μας για την πρώτη σας δημόσια παρουσία ως νεόνυμφοι κι εμείς θα φροντίσουμε για την παραμικρή λεπτομέρεια....

 

 

 

Δείτε φωτογραφίες από το χώρο μας και κλείστε ένα ραντεβού για περαιτέρω πληροφόρηση.

 

PHOTO GALLERY